Flæskesteg med det hele, tilberedt på en Kamado-grill

Flæskesteg med det hele, tilberedt på en Kamado-grill

Her er en opskrift på flæskesteg med det hele:

Ingredienser:

  • 1- 1,2 kg flæskesteg med svær
  • Salt
  • Peber
  • Jeps - kun salt og peber :)

Instruktioner:
  1. Forbered Kamado-grillen til indirekte varme og stabiliser temperaturen på 180-200 grader Celsius.
  2. Drys rigeligt med salt over sværen og gnid det godt ind i rillerne. Krydr også resten af flæskestegen med salt og peber.
  3. Pensl flæskestegen med olivenolie, så sværen får en ekstra sprød og gylden overflade.
  4. Placer en drypbakke eller foliebakke under grillristen for at fange fedt og saft fra flæskestegen.
  5. Læg flæskestegen på grillristen eller på rottiseri over den indirekte varme og luk låget på grillen. Lad den grille i ca. 1,5 time, indtil den er gennemstegt og sværen er sprød.
  6. Tag flæskestegen af grillen og lad stegen hvile i 10-15 minutter, inden den skæres ud i skiver.
  7. Server flæskestegen skåret i skiver med sprød svær, kogte kartofle samt sauce. Traditionelt serveres flæskesteg med brunede kartofler, rødkål og syltede agurker.

Nyde!
                      Tilbage til blog

                      Indsend en kommentar