Hjemmelavede burgere

Hjemmelavede burgere

Her er en opskrift på en lækker burger på kamado grill med cheddar ost:

Ingredienser:

  • 500 g hakket oksekød (10-15% fedt)
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk sort peber
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 1 spsk Worcestershire sauce
  • 4 burgerboller
  • 4 skiver cheddar ost
  • Salatblade
  • Tomatskiver
  • Rødløg i skiver
  • Ketchup og sennep efter smag

Fremgangsmåde:

  1. Tænd din kamado grill og varm den op til en temperatur på ca. 200 grader Celsius.
  2. Bland oksekød med salt, sort peber, hvidløgspulver og Worcestershire sauce i en skål. Form kødet til fire bøffer af samme størrelse.
  3. Placer bøfferne på kamado grillen og grill dem i 3-4 minutter på hver side, indtil de er tilberedt efter din smag.
  4. Placer en skive cheddar ost på hver bøf i de sidste minutter af grillningen, så osten smelter.
  5. Imens bøfferne griller, kan du varme burgerbollerne kort på grillen, så de bliver let ristede.
  6. Saml din burger ved at placere en bøf med smeltet ost på hver bund af burgerbollen. Top med salatblade, tomatskiver og rødløg i skiver. Tilsæt ketchup og sennep efter smag. Læg burgerbollens øverste halvdel på toppen af ​​burgeren.
  7. Servér straks og nyd din lækre burger på kamado grill med cheddar ost!

Tip: Du kan også tilføje andre toppings til din burger, f.eks. bacon, syltede agurker eller avocado.

Velbekomme! Du kan køb burger presser her.

 

Tilbage til blog

Indsend en kommentar