Oxtail Stew Opskrift

Oxtail Stew Opskrift

Ingredienser:

  • 1 kg oksehale, skåret i stykker
  • 2 spsk olie
  • 2 løg, hakket
  • 2 gulerødder, skåret i små stykker
  • 2 stængler bladselleri, skåret i små stykker
  • 4 fed hvidløg, hakket
  • 2 spsk tomatpuré
  • 1 spsk mel
  • 1 flaske rødvin
  • 1 liter oksefond
  • 2 laurbærblade
  • 2 kviste frisk timian
  • Salt og peber
  • Frisk persille, hakket til servering

Fremgangsmåde:

  1. Varm olien op i en stor gryde - vi anbefaler denne støbejernspande. Tilsæt oksehaler og steg dem på alle sider, indtil de er brune. Tag dem op af gryden og læg dem til side.
  2. Tilsæt løg, gulerødder, bladselleri og hvidløg til gryden og steg dem, indtil de er bløde og det gør jeg direkte på en Grand Feu gryde.
  3. Tilsæt tomatpuré og mel og rør godt rundt. Tilsæt rødvin og lad det koge i et par minutter.
  4. Tilsæt oksefond, laurbærblade, timian og oksehaler til gryden. Krydr med salt og peber.
  5. Lad det simre i 3-4 timer, eller indtil kødet er mørt og falder af benene.
  6. Fjern laurbærbladene og timiankvistene. Server med hakket persille på toppen.

Velbekomme!

Tilbage til blog

Indsend en kommentar