Short ribs på en kamado grill

Short ribs på en kamado grill

Her er en opskrift på short spareribs på kamado grill:

Ingredienser:

  • 1 kg short spareribs
  • 2 spsk paprika
  • 1 spsk chilipulver
  • 1 spsk hvidløgspulver
  • 1 spsk løgpulver
  • 1 spsk brun farin
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk sort peber
  • BBQ sauce efter smag

Fremgangsmåde:

  1. Tænd din kamado grill og varm den op til en temperatur på ca. 120-135 grader Celsius.
  2. Mens grillen varmer op, kan du forberede dine short spareribs. Fjern membranen på bagsiden af kødet, så krydderierne kan trænge ind i kødet bedre.
  3. Bland paprika, chilipulver, hvidløgspulver, løgpulver, brun farin, salt og sort peber i en skål.
  4. Gnid krydderiblandingen på begge sider af short spareribs.
  5. Placer short spareribs på kamado grillen, indirekte varme og luk låget.
  6. Lad kødet stege i 2-3 timer, indtil det er mørt og saftigt. Vend kødet en gang i mellem.
  7. Pensl BBQ sauce på kødet, og lad det grille i yderligere 10-15 minutter, indtil saucen er karamelliseret og kødet er varmt.
  8. Tag kødet af grillen og lad det hvile i ca. 10 minutter, inden du skærer det ud i mindre stykker.

Server short spareribs med ekstra BBQ sauce og evt. en frisk salat eller grillede grøntsager.

Velbekomme! Rygning chunks du kan købe her.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar